Вашата количка е празна!
Меню
Код: 9980

Кратки характеристики:

 • 4K видео
 • Сензор Exmor R® CMOS
 • Фокусно разстояние (35mm) (видео) 29,0-348,0 мм
 • Дисплей 3.5" със сензорен панел
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 4K видео
 • Сензор Exmor R® CMOS
 • Фокусно разстояние (35mm) (видео) 29,0-348,0 мм
 • Дисплей 3.5" със сензорен панел
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
2 899.00
  лв
Видео формати

AVCHDМ формат: MPEG4-AVC/H264, AVCHD 2.0, MP4: MPEG4-AVC/H264

Формат XAVC S: MPEG4-AVC/H264

Размер на сензора

1" (13.2mm x 8.8mm)

Слот за памет

Memory Stick Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo™

SD SD, SDHC, SDXC карта с памет

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 25p

Тегло

790 гр.

Размер

81мм x 83,5мм x 196,5мм (Прибл.90мм x 83,5мм x 223,5мм вкл. сенник)

Интерфейс

HDMI

USB

Мултифункционален порт Композитен извод(AV КАБЕЛ, продава се отделно)

4K отваря очите ви за нова ера на вълнения
FDR-AX100 поддържа 4K (3840 x 2160), форматът с превъзходна разделителна способност, който представя около четири пъти по-висока разделителна способност от Full HD. Той ви позволява да улавяте невероятни детайли и да вдъхвате искрящ живот на изображенията.
29 мм широкоъгълен обектив ZEISS Vario-Sonnar® T*
Обективът ZEISS е фино настроен специално за стандарта за изображения 4K. Идеален за заснемане на просторни пейзажи, той предоставя също до 12-кратно оптично мащабиране и до 24-кратен Clear Image Zoom, за да позволи изразяване чрез изображения в богат диапазон. Разделителната способност е рязка дори в ъглите на кадъра благодарение на обектива с 11 групи/17 компонента, включващ AA (усъвършенствани асферични) и ED елементи на обектива.
Сензорът Exmor R® CMOS представя многостранна поддръжка на Full HD
FDR-AX100 разполага с голям сензор Exmor R® CMOS с област за възприемане на светлината, която е около 4,9 пъти по-голяма от тази на сензор за изображения тип 1/2.88. Този нововъведен сензор подобрява яснотата на изображенията, намалява шума дори при снимане в тъмна среда и позволява изразяване чрез изображения, което се възползва напълно от разфокусирането на фона. Производител No.1 на сензори за изображения за цифрови фотоапарати и видеокамери.*Въз основа на изследване на Sony - април 2012 г. до март 2013 г. (50% пазарен дял)
Усъвършенстваната система за обработка на изображенията BIONZ X включва по-висока технология в сравнение с предходното поколение BIONZ, за да постигне по-вярно пресъздаване, по-естествено наситено и реалистично качество на изображенията и възможности за по-висока разделителна способност. Този модел Handycam® е оборудван с няколко нови функции, които се възползват от възможностите за обработка с по-висока скорост. Те включват By Pixel Super Resolution,
XAVC S е форматът за запис на 4K/HD филми, който е разработен за потребителска употреба въз основа на професионалния формат XAVC 4K/HD. Той поддържа HD 50Mbps, така че потребителите могат да записват филми с висока разделителна способност дори в кадри със сериозно движение. Използването на устройства и софтуер с възпроизвеждане на MP4 не гарантира, че данните могат да се възпроизвеждат във всички режими.
FDR-AX100 поддържа снимане с висока кадрова честота при HD качество на изображението (1280 x 720 пиксела). Възможността за запис при 120p позволява възпроизвеждане на забавен каданс при една пета от скоростта в среда на 24p при прилагане на последваща обработка. Тази възможност отваря врати за различни приложения, като проверка на формата на бързо движещи се атлети. Налична е само за формата XAVC S.
Лесно гледане на телевизия чрез единичен HDMI® кабел
4K филмите, записани на FDR-AX100, могат да се възпроизвеждат на 4K монитор или Full HD монитор* чрез просто свързване на фотоапарата чрез предоставения HDMI® кабел. 4K мониторите поддържат разделителна способност 4K при 30p. Необходима е настройка 1920 x 1080 в менюто за изводни настройки на HDMI®.
Пръстенът на обектива позволява плавно, естествено регулиране или мащабиране в зависимост от режима, който изберете чрез удобен бутон.
Ръчният диск отстрани на корпуса позволява бързо и лесно регулиране на ириса, чувствителността (ISO) и скоростта на затвора.
Разнообразие от избираеми Clear, 1/4 филтър, 1/16 филтър или 1/64 ND (неутрален) филтри регулира нивата на светлината, която попада върху обектива. Това дава на създателите на видео свободата да контролират прецизно скоростта на затвора и апертурата за повече творчески възможности. В съчетание с големия сензор за изображения на видеокамерата, това позволява създаването на красиви ефекти на плавно разфокусиране на фона "боке" без увеличаване на скоростта на затвора дори ако снимате навън или при ярко слънце.
Можете също да се радвате на Full HD възпроизвеждане със супер ниво на семплиране на своя HD телевизор, който автоматично преоразмерява 4K кадрите до много висококачествена разделителна способност от 2K (Full HD), използвайки невероятните количества 4K данни.
TRILUMINOS™ Color. Спиращ дъха начин да изживеете отново най-приятните си спомени.
Поддръжката на “TRILUMINOS Color” от Sony ви позволява да преглеждате снимки и филми с богати, естествени цветове на всеки телевизор, оборудван с “TRILUMINOS Display.” Разширената цветова гама ви позволява да се потопите отново в незабравимо цветните моменти, от сложните оттенъци на блестящото синьо небе до естествените тонове на кожата на лицето.
Изрязване на възпроизвеждането на 4K филми на телевизори
Докосвайки панела на дисплея потребителите могат да изрязват изображението и да показват само областта около докоснатото място като Full HD филм.
Едновременен запис на филми с максимално качество и готово за споделяне MP4 видео
Заснемайте два филма едновременно - един във формата с максимално качество XAVC S или AVCHD и още един във формат MP4. Форматът XAVC S е наличен за FDR-AX100 и HDR-CX900. FDR-AX100 може да записва 4K филми във формата XAVC S.
Дистанционно с едно докосване и споделяне с едно докосване
Дистанционното с едно докосване ви позволява да използвате вашия смартфон или таблет като визьор и дистанционно управление за цифров фотоапарат, а споделянето с едно докосване ви позволява да прехвъляте снимки и видеоклипове от вашия фотоапарат. При всички случаи, когато инсталирате приложението PlayMemories Mobile на вашия Android смартфон или таблет с активен NFC, вие ще избегнете сложните настройки и ще установите безжична връзка само чрез докосване на устройството с фотоапарата. Вече сте готови да контролирате фотоапарата от вашия смартфон, за да правите снимки от предишно недостъпно място или просто да се снимате в групова снимка, както и да ги прехвърляте незабавно върху вашия смартфон за споделяне на SNS. Нямате NFC? Няма проблем. Също така можете да сдвоявате устройствата и ръчно.

Творчеството е лесно с FDR-AX100, благодарение на Ефекти в картината с общо 7 ефекта — като Фотоапарат-играчка, Меко осветление, Модерни цветове, Постеризиране, Ретро снимка, Частичен цвят, Високо контрастен монохромен — които ви дават възможност да превърнете ежедневните снимки във впечатляващи произведения на изкуството. Докато прилагате ефекти, резултатите се показват в реално време на LCD екрана. Има функции, като Разпознаване на лица, които не могат да се използват при използване на Ефект в картината.
5.1-канален Dolby®
Възможностите за запис на 5.1-канален съраунд звук ви позволяват да създавате озвучаване от професионално ниво, които се възползват от пълния потенциал на филмите ви. Така че зрителите се чувстват като част от действието. Забележки: Форматът AVCHD поддържа 5.1-канален Dolby® Digital и 2-канален стерео запис. PCM запис се поддържа при формата XAVC S.
Принадлежности
Аксесоарите по избор разширяват удоволствието от снимането и творческите възможности.
My Voice Cancelling
Тази удобна нова функция значително намалява интензивността на гласа ви докато снимате, поддържайки силата на звука на гласа на обекта ви и другите звуци от вашето обкръжение. Тя постига това, като открива източника на звуците и потиска звука, идващ от пространството зад видеокамерата. Дори когато се вълнувате при заснемане на спортни събития или на децата си, силните ви викове ще бъдат намалени до шепот.
Директно копиране за бърз пренос на файлове
Безпроблемно пренасяйте данните от камерата си към външен твърд диск чрез USB 2.0. Функцията също позволява удобно възпроизвеждане на файлове, съхранявани на твърд диск, върху LCD екрана на камерата.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   2 899.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   2 899.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Акумулаторен пакет

Адаптер за променлив ток

Кабел за електрозахранване

микро HDMI® кабел

USB кабел

Дистанционно управление

Сенник на обектива

Капачка на обектива

 

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  101.47 лв.
  2
  Години
  173.94 лв.

Общи условия на застраховка