Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10077

Кратки характеристики:

 • Автоматичен двустранен печат
 • Приложение Canon PRINT Inkjet/SELPHY
 • Готов за работа с таблет и смартфон
Пълни характеристики

Кратко описание:

 • Автоматичен двустранен печат
 • Приложение Canon PRINT Inkjet/SELPHY
 • Готов за работа с таблет и смартфон
Пълни характеристики
Система за печат

5 отделни патрона с мастило (PGBK, BK, C, M, Y)

Мастиленоструйна печатаща глава FINE с размер на мастилената капка 2pl (мин.) ChromaLife100 мастила

Съвместимост с хартия

Максимален капацитет за зареждане с хартия Предна тава: Макс.. 100 листа (обикновена хартия)

Формати на хартия A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm, Пликове (DL, COM10), Letter, Legal

Грамаж на хартията Обикновена хартия: 64–105 g/m²

Фотохартия Canon: до 300 g/m²

Скорост на печат

монохромен печат Приблиз. 12,6 ipm

цветен печат Приблиз. 9,0 ipm

фотопечат Без бели полета 10x15cm: приблиз. 41 s

Разделителна способност на печат

До 4800 x 1200 dpi

Тегло

6300 гр.

Размер

приблиз. 455 x 369 x 148 mm

Свързаност

Wi-Fi

Интерфейс

USB

Лесно се свързвайте, отпечатвайте, сканирайте и копирайте у дома с това рентабилно, висококачествено многофункционално устройство с 5 мастила

Лесно се свързвайте, отпечатвайте, копирайте и сканирайте у дома с това достъпно многофункционално Wi-Fi устройство. Снимките ще включват високи нива на детайлност, по-дълбоки черни и по-ярки червени цветове – благодарение на 5-те отделни мастила, технологията FINE на Canon и 4800 dpi резолюция на печат. ISO ESAT скорости от 12,6 ipm монохромно и 9,0 ipm цветно осигуряват красиви 10 x 15 cm разпечатки без бели полета за около 41 секунди.

 

Бързо и безпроблемно отпечатвайте и сканирайте от смарт устройства с приложението Canon PRINT и използване на Wi-Fi Direct®

Просто изтеглете приложението Canon PRINT и можете лесно да отпечатвате и сканирате чрез смартфон или таблет и да получавате директен достъп до облачни услуги. Няма нужда от безжичен маршрутизатор, интернет връзка или парола с режима Wi-Fi Direct®, който създава Ad Hoc безжична мрежа.

 

Възползвайте се от творческата свобода да печатате и сканирате от облачни услуги чрез подобрената функция PIXMA Cloud Link

С усъвършенстваната функция PIXMA Cloud Link можете да отпечатвате снимки за секунди от Instagram, Facebook и Flickr и да отпечатвате документи от популярни облачни услуги като GoogleDrive, OneDrive и Access to SlideShare*. Прехвърляйте лесно сканирани документи и снимки в GoogleDrive, OneDrive и добавената наскоро услуга OneNote.

 

Сменяйте само мастилото, което е свършило, с отделните патрони с мастило. Пестете разходи чрез опционните XL мастила и автоматично 2-странно отпечатване

Насладете се на минимално похабяване на консумативи и максимално спестяване. Благодарение на отделните патрони с мастило е нужно да смените само цвета, който се е изразходвал. Наред с това, с опционните XL патрони с мастило можете да отпечатвате повече страници, а с двустранен печат да намалите количеството използвана хартия.

 

Управлявайте, преглеждайте и се свързвайте с лекота с помощта на големия, кристално чист 6,2 cm цветен дисплей

Управлявайте, преглеждайте и се свързвайте с лекота. Големият 6,2 cm цветен дисплей възпроизвежда всичко кристално ясно, независимо дали избирате функции, разглеждате изображения или използвате облачни услуги. Наред с това, благодарение на функцията "Автоматично включване", не се налага да чакате, когато започнете да печатате.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   199.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   199.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Многофункционален принтер – серия PIXMA MG5750 Black

Захранващ кабел

Ръководства и друга документация

Конфигурационни патрони с мастило

Инсталационен CD-ROM (CD диск само за Windows – Mac драйвери са достъпни онлайн)