Вашата количка е празна!
Меню
Код: 2460 Арт. № DSCRX1.CEE8

Кратки характеристики:

 • 24.3 мегапикселов Full frame сензор (35.8mm x 23.8mm)  
 • обектив: 35mm (35mm екв.) f/2
 • процесор: BIONZ X
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-25600
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 5 кад./сек.
 • дисплей: 3" , 1 229 000 точки, TFT LCD 
 • тегло 482гр.

 

Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 24.3 мегапикселов Full frame сензор (35.8mm x 23.8mm)  
 • обектив: 35mm (35mm екв.) f/2
 • процесор: BIONZ X
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-25600
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 5 кад./сек.
 • дисплей: 3" , 1 229 000 точки, TFT LCD 
 • тегло 482гр.

 

Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
6 499.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

35 mm

Резба за филтри

49 мм

Максимална светлосила

f/2

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

35mm (36mm x 24mm) CMOS

Разделителна способност

24.3 MP ( 6000 x 4000 )

Видеоклип

Да

Процесор

Bionz

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60p , 50p , 25 , 24

HDV (1440 x 1080) 30p , 25p

HD (1280 x 720) 30p

VGA (640 x 480) 30p , 25p

ФокусНагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен

Директен ръчен фокус, Ръчен

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

30сек. - 1/4000сек.

Серия снимки

5 кад./сек.

Режими на снимане

Панорама

i-Auto

Програмен режим

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Ръчен

Режими на измерване

Многошаблонно

Центрирано

Точков

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

СветкавицаНагоре
Режими на светкавицата

Автоматично

Бавно синхронизиране

Запълваща

Компенсация на светкавицата

-3EV до + 3EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" Xtra FineTFT LCD (1228800 пиксела)

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

Memory Stick

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия NP-BX1

Размер и теглоНагоре
Размер

113.3 x 65.4 x 69.6мм

Тегло

453 гр.

ДругиНагоре
Конструкция

Метален корпус

Интерфейс

USB

mini HDMI

Пълен формат , Размер "длан"

Sony представя първия компактен цифров фотоапарат с 35 mm пълноформатен сензор С проф. качество на изображението и удобни размери, серията RX1 представя компактен фотоапарат с неограничени възможности.

 

 

 

 

 

Необикновени снимки

Независимо дали снимате мода, приятелски портрет или нещо по средата, серията обективи RX1 на Zeiss® и 35 mm пълноформатен 24 MP сензор Exmor® CMOS гарантират, че всяко изображение има остри като бръснач детайли, плавна градация на цветовете и красиво боке за най-добро подчертаване на вашия обект.

24MP 35 мм сензор Exmor® с пълно кадриране

Другите фотоапарати ви принуждават да избирате между качество на изобр. или преносимост, но RX1 ви дава и двете. Неговият пълноф. 35 mm 24 MP сензор Exmor® CMOS е същият, който се използва във фотоапаратите Sony от професионално ниво SLT-A99.

 

Професионален обектив ZEISS®

Легендарният експертен опит на ZEISS® осигурява сложен обектив с фиксирано фокусно разстояние със светла F2.0 максимална бленда, за да заснемете всичко от непринудени улични снимки до внимателно кадрирани природни композиции.

 

Мощна система за обработка

Бързият и висококачествен процесор за изображения BIONZ™ на Sony улавя всеки нюанс от сцената дори при снимане с бързите 5 кад./сек., докато неговото конвертиране в 14-битов RAW формат разширява вашите възможности да манипулирате снимката по-късно.

 

Три постижения, един невероятен пакет

Sony е разработил обектива, сензора и системата за обработка прецизно, която не може да се достигне с фотоапарата със сменяеми обективи. С фиксиран обектив, тези три ключови елемента са фино настроени, за да се допълват идеално за супер резултати.

 

 

Функционална елегантност

Още веднъж, по-малкото е повече

С отчетливите си линии и аеродинамична простота, този фотоапарат притежава уникален стил — и неоспорима привлекателност. Сериозните фотографи ще оценят това, че всичко повърхностно е премахнато, за да придаде на всеки елемент функционална честност.

Виж светлината

Изтънченият обектив с голяма бленда (F/2.0 максимум) от ZEISS®

 

Снимайте в тъмното

Вижте всичко с OLED (XGA) Tru-Finder™ и 100% зрително поле.

 

Обработка на професионално ниво

Възможността за изключително детайлни 14-битови RAW файлове дава на фотографите прецизен контрол, необходим за фина настройка на контраста, експонацията, насищането, баланса на бялото и още без никакви загуби.

 

Изображенията ви се открояват. Както и вие.

Пясъчни улични сцени, архитектурни детайли или мимолетни усмивки, вие разполагате с внимателно усъвършенстван фотографски стил. Серията фотоапарати RX1 са продължение на вашата индивидуалност, докато пълната гама на аксесоарите RX1 допълнително разширява границите на творчеството.

 

Добавете аксесоари. Добавете вдъхновение.

Един байонет, множество възможности

Подобрете вашия RX1 с допълнителни аксесоари, които се монтират към гнездото за няколко интерфейса—стандартно монтиране, подобрено чрез интелигентно прехвърляне на данни. С гнездото за няколко интерфейса можете да се наслаждавате на разнообразни възможности за данни с добавките от Sony, както и да използвате широк набор от аксесоари на трети страни.

 

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   6 499.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   6 499.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употребa

Ремък за китка

Капачe за терминала за светкавица

Капачка за обектива - ф 49mm

Зарядно устройство -AC-UB10C

Li-Ion батерия - NP-BX1

micro USB - кабел

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  227.47 лв.
  2
  Години
  389.94 лв.

Общи условия на застраховка