Марката ФотоПавилион се ражда през далечната 2005г. като първата верига магазини за фотографска техника. Наши приоритети и до ден днешен са високият професионалиъм и изграждането на доверие сред клиентите ни. Щастливи сме, че можем да следваме бързия темп на развитие на сектора и да предлагаме новостите в сферата на фотографската и видео техника, непосредствено след появата им на световния пазар. Към днешна дата асортиментът ни наброява повече от 6000 продукта. Предлагаме ви не само професионална и любителска фотографска техника и аксесоари, но и видео оборудване. Нашите консултанти са готови да отговорят на всичките ви въпроси и да ви помогнат да откриете най-добрия за вас фотоапарат или видео камера. Ние от ФотоПавилион вярваме, че ключът към успеха е да правиш всичко с отговорност и внимание към детайла. Ако и вие изповядвате тези ценности, заповядайте в нашите “павилиони”, създадени с отношение близо до вас!

 

Защо да изберете нас?

 

1.Фотографията и видеото са наша страст. Нашите консултанти имат години професионален опит в сферата на фотографията и видеото и ще отговорят на всеки ваш въпрос.

 

2.Нашата философия е: «Най - доброто за клиента», а не продажба на всяка цена. Затова вие сте на първо място.

 

3.Стараем се да осигурим всичко от света на фото и видео техниката, от което имате нужда, за да пазарувате лесно и удобно.

 

 

4. Предлагаме редица услуги за да осъществите всеки ваш проект:

 

а) можете да вземете най - новото от света на фото и видео техниката под наем на достъпни цени

 

 

б) можете да използвате нашето студио под наем, където да заснемете вашите проекти или да го използвате като зала за ваше събитие.

 

 

5. За нас продажбата на техника не е достатъчна. Ние искаме да развиваме фото и видео обществото в България, като предлагаме обучения, лекции, семинари и други събития, които да запалят вашата страст да творите и изявявате себе си.

 

 

 

Често са ни питали защо сме ФотоПавилион. Отговорът е прост - павилионът е нещо което е винаги наблизо, точно каквато искаме да бъде и фотографията - винаги наблизо, винаги достъпна и винаги до всички нас.