Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14104

Кратки характеристики:

максимална скорост на четене: до 100MB/сек.
максимална скорост на запис: до 90 MB/сек.

Пълни характеристики

Кратко описание:

максимална скорост на четене: до 100MB/сек.
максимална скорост на запис: до 90 MB/сек.

Пълни характеристики
Капацитет

32 GB

Клас

Class 10

V30

Скорост на трансфер

Скорост на четене до 100MB/сек.

Скорост на запис до 90MB/сек.

Невероятните 100MB/s скорост на запис

Не пропускайте момент с най-бързата SDHC/SDXC карта в света . Със скорост на запис до 90MB/s(600X)и скорост на четене до  100 MB/s (667X), тази карта използва пълния потенциал на вашия огледално - рефлексен професионален фотоапарат. Проектирана с Ultra High Speed (UHS-I)шина, тя е изработена така че да удовлетвори и най-капризните фотографи. Улавяте всеки момент в мига, в който се случи.

Специален Power Core контролер спомага достигането на нечувани до сега скорости

Оборудвана с технологията Power Core™на SanDisk, картата е проектирана да поеме всичко, което буфера на апарата Ви може да достави. Пренасяйки данни върху нея по ефективно и бързо, SanDisk Extreme Pro SDHC and SDXC UHS-I карти предоставят надеждност и изключителна скорост при всякакви условия. Именно поради това, професионалните фотографи по цял свят залагат на SanDisk.

Неповторимо Full HD видео

SanDisk Extreme Pro SDHC and SDXC UHS-I карти памет имат най-високият рейтингClass 10и UHS Speed Class 1 (U1), за да поддържат Full HD (1080p), 3D и 4K видео.

Сигурен дизайн

Специално проектирани да издържат и на най-суровите условия, карти памет са водо и ударо устойчиви, както и устойчиви на рентгеново лъчение. Могат да работят при температури от -25 до 85 градуса по Целзий, така че бихте могли да снимате при всякакви условия. Дори и устройтвото за заснемане да се повреди, картата ще оцелее.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Памет microSDHC SanDisk Extreme PRO 32GB 667x

Адаптер от microSD към SD