Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 13175

Кратки характеристики:

Капацитет: 32GB, Интерфейс на свързване: USB 2.0

 
Пълни характеристики

Кратко описание:

Капацитет: 32GB, Интерфейс на свързване: USB 2.0

 
Пълни характеристики
Капацитет

32 GB

Размер

3.43 x 1.19 x 0.74 см

Здрав и стилен дизайн

SanDisk Cruzer Force USB флаш памет е проектирана да бъде здрава, като същевременно дизайна и внася стил в съхранението на файлове

Налична в капацитети до 64GB

С капацитет до 64GB Cruzer Force USBфлаш памет може да побере и най-големите файлове. Запазете най-важните от тях на една ръка разстояние, в това число HD видео, снимки с висока резолюция, музика или лични документи.

Лесно преносима и лесна за съхранение

SanDisk Cruzer Force USB флаш памет е компактна, побира се в джоб или чантичка и това я прави идеална за пренос и съхранение на файлове. Благодарение на малкия отвор в металния корпус може да я сложите на ключодържател или връзка за ръка за по-удобен достъп.

Приложението SanDisk SecureAccess Software предпазва личните файлове

SanDisk Cruzer Force USB флаш памет е с вградено приложение, което създава папка с парола за най-важните Ви файлове. Използва се 128-bit AESкриптиране, така че докато споделяте музика или нещо друго, достъпа до личните Ви файлове ще бъде ограничен.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Флаш памет SanDisk Cruzer Force 32GB USB 2.0