Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14811

Кратки характеристики:

Подходящи за: DJI Phantom 4, Phantom 3 Pro/Advanced и Phantom 3 4K
Включва CP, ND8, ND16, ND32, ND8/PL, ND16/PL
Прецизна алуминиева рамка
Свръхлекият дизайн добавя само 1,2 грама към стабилизацията
HD стъклата на филтрите осигуряват кристално чисти изображения

Пълни характеристики

Кратко описание:

Подходящи за: DJI Phantom 4, Phantom 3 Pro/Advanced и Phantom 3 4K
Включва CP, ND8, ND16, ND32, ND8/PL, ND16/PL
Прецизна алуминиева рамка
Свръхлекият дизайн добавя само 1,2 грама към стабилизацията
HD стъклата на филтрите осигуряват кристално чисти изображения

Пълни характеристики
Модел дрон

Phantom 4

Phantom 3 Advanced, Phantom 3 Phantom 3 Pro

Тип аксесоар

Филтри

Комплекта 6-Pack на PolarPro за Phantom 3 Professional включва шест филтъра, предназначени специално за въздушно заснемане. Тези филтри се отличават с ултра лек дизайн за гладка и безопасна работа на стабилизацията, което ви позволява да заснемате качествено кинематографично съдържание във почти всички светлинни условия. Дори при добавянето на нашия най-тежък филтър (ND16/PL) към гимбъла на дрона, теглото се увеличава само с 3,36 грама. Всеки филтър има прецизна резбована алуминиева рамка, която безпроблемно се инсталира на камерата DJI Phantom 4/3, замествайки фабричния UV филтър. (Забележка: трябва да премахнете фабричния UV филтър на DJI, преди да монтирате филтри от комплекта). Този комплект за Phantom 4 и Phantom 3 ви дава шест уникални опции да заснемате възможно най-доброто съдържание при множество светлинни условия.

Филтър (CP) (4.64g): Поляризиращ филтър помага за подобряване на въздушните видеоклипове чрез намаляване на постъпващата светлина, отразена от земята, оставяйки красиво наситени цветове и подобрявайки контраста. Филтъра намалява скоростта на затвора на камерата с 1,6 стопа.

 Филтър (ND8) (4.06g): Филтърът ND8 се използва най-добре при облачно или частично облачно време за създаване на гладко кинематографично видео, когато се заснема на 1/500.

Филтър (ND16) (3,85g): Използва се при частично облачно до слабо слънчеви дни, когато трябва да се свали скоростта на затвора от 1/1000-та до близо 1/60.

Филтър (ND32) (3,77 грама): Проектиран за намаляване на скоростта на затвора с 5 стопа, използва се когато снимаме в пустинята или над снега в много ярки дни.

Филтър (ND8/PL) (4.54g): ND8/PL е универсален филтър, който намалява скоростта на затвора на фотоапарата с 3 стопа, като същевременно осигурява поляризация. Идеален за условия, които са прекалено ярки и CP филтъра не успява да редуцира достатъчно светлината, ND8/PL ви позволява да заснемете красиво наситени цветове.

Филтър (ND16/PL) (5.36g): ND16/PL осигурява с 4 стопа намаляване на скоростта на затвора, като същевременно осигурява поляризация. Филтъра е подходящ за слънчеви дни, в който искаме да заснемем наситени цветове и да подобрим контраста.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      379.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      379.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Филтър PL - 1бр.

Филтър ND8 - 1бр.

Филтър ND16 - 1бр.

Филтър ND32 - 1бр.

Филтър ND8/PL - 1бр.

Филтър ND16/PL - 1бр.

Микрофибърна торбичка - 3бр.