Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12916

Кратки характеристики:

Научете подредбите за осветяване, използвани от професионалистите.


Кратко описание:

Научете подредбите за осветяване, използвани от професионалистите.

Няма информация

От книгата "Освети, заснеми, ретуширай с Photoshop" ще научите:

  • оформления стъпка по стъпка за създаване на най-исканите и най-търсените облици с осветяване;
  • как да извличате повече от една светлина, отколкото някога сте си мислили (дори само това си струва);
  • лак да контролирате формата на вашата светлина без да се разорите;
  • настройките на фотоапарата, оборудването и силата на мощността за всяка фотосесия;
  • техниките за ретуширане, които професионалистите наистина използват, за да накарате обектите да изглеждат възможно най-добре;
  • как да ретуширате коса, очи, устни и кожа и много други малки трикове, които водят до голяма разлика;
  • как да създавате ефекти с висококонтрастни портрети без да купувате скъпи приставки;
  • цял куп вътрешни трикове, безценни преки пътища и отлични специални ефекти, който ще ви изведат с едни гърди напред пред конкуренцията.


Скот Келби, най-продаваният автор на книги за фотография в света, главен редактор и издател на списание "Photoshop User" и издател на току-що пуснатото списание "Light It", промени начина, по който се пишат книгите за осветяване, като най-после разкри целия процес от началото до края. Виждате всичко - от пълната подредба на осветяването (и цялото използвано оборудване) през фотосесията (включително настройките на фотоапарата и листа с миниатюри от нея), чак до така важната част, която повече книги не включват - обработката в последствие и ретуширането във Photoshop. Той е автор на бестселъри, сред които: "The Lightroom Book for Digital Photographers", "Professional Portrait Retouching Techniques for Photographers Using Photoshop", "Photoshop Down & Dirty Tricks" и "Тайните на цифровата фотография - част 1", "Тайните на цифровата фотография - част 2", "Тайните на цифровата фотография - част 3", "Тайните на цифровата фотография - част 4" и "Тайните на цифровата фотография - част 5". Неговият лесен, просто разбираем език на преподаване прави ученето на фотографията и Photoshop забавно. Скот тренира хиляди фотографи на година чрез своите семинари на живо, уебинари на живо и седмични видеопредавания.

Скот Келби знае от първа ръка които техники за осветяване и ретуширане се търсят, както и как да ги сподели на едно място - в тази книга. Тя е напредничава с нагледния начин, по който ви учи за подреждането на осветлението. Няма никакви скици или 3D модели - гледате осветлението на снимка на цяла страница, заснета отгоре по време на фотосесията, можете да видите къде е разположено всичко (обектът, фотографът, осветлението, фонът - какво ли не... всичко). Плюс това, виждат изгледи отстрани, "през рамото" и още изгледи зад сцените, така че да можете да постигате идеалното осветяване всеки път.

Формат: 16.05см x 23.05см , мека корица
Страници: 264

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Освети, заснеми, ретуширай с Photoshop - 1 бр.