Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 15940

Кратки характеристики:

  • Затова е създадена тази книга - да ви помогне да се влюбите в светкавицата си.
  • Най-добрата новина е, че това е по-лесно, отколкото смятате. 
  • Всяка идея или техника е само една страница и започва от нулата, превеждайки ви през настройките за светкавицата

Кратко описание:

  • Затова е създадена тази книга - да ви помогне да се влюбите в светкавицата си.
  • Най-добрата новина е, че това е по-лесно, отколкото смятате. 
  • Всяка идея или техника е само една страница и започва от нулата, превеждайки ви през настройките за светкавицата
Описание
Няма информация

Стоейки в зала, пълна с 360 фотографа на негов семинар, Скот моли да покажат с вдигане на ръка: "Колко от вас притежават някакъв вид свалена светкавица? Nikon, Canon, Yongnuo и т.н.?" Вдигат се около 340 ръце. "Добре, имам още един въпрос, но преди да вдигнете ръка наистина помислете за отговора си. Нека да покажем - колко от вас обичат да използват свалена светкавица?" От 360 души само четирима вдигат ръка. Той е поразен.

За съжаление, резултатите са подобни във всеки един град, дори в различни държави. Сякаш всички сме си купили светкавица през революцията "hot shoe" между 2008 и 2011 г., но не получаваме резултатите от тях. Изобщо не се и доближаваме. Не обичаме светкавиците си и още по-лошото, в много случаи, дори спираме да ги използваме напълно. Но не е задължително нещата да стоят по този начин. Просто имате нужда някой да отключи истинските тайни към красивите, еднакви и лесно повторими резултати.

Затова и е създадена тази книга - да ви помогне да се влюбите в светкавицата си. Най-добрата новина е, че това е по-лесно, отколкото смятате. Всъщност ще останете удивени от това колко е просто, защото няма да научите куп досадни неща, няма да се занимавате с математика и няма да се нуждаете от светломер (това е този тип книга). Вместо това, ще научите удивително проста система, такава която Скот използва от години. Най-хубавото в нея е, че тя е ужасно проста (вероятно е различна от всичко, което сте чели в Интернет, но работи и след като я опитате, ще повярвате).

Ето как работи книгата: всяка идея или техника е само една страница и започва от нулата, превеждайки ви през настройките за светкавицата (само няколко просто, които всъщност трябва да знаете), настройките за фотоапарата (Скот ви дава собствените си настройки и е възможно да не се наложи да ги променяте по време на фотосесията) и от кои позволими като цена аксесоари се нуждаете, за да можете да започнете да използвате светкавицата като професионалисти.

Това не е книга за теория, пълна с объркващи термини и сложни концепции. Това е книгата за настройките, които да използвате. Цялата е написана в простия, обикновен разговорен стил на Скот, което прави преживяването, сякаш сте двамата на заедно на снимки. Време е да заобичате светкавицата си, за да можете да създавате типа изображения, за които винаги сте мечтали, и държите книгата, която ще ви заведе там.


Корица   Мека
Страници   200
Размери   16.50 / 23.50 / 1.30 cm
Тегло   0.308 kg
EAN   9789546563460
ISBN   9789546563460
За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Няма информация