Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 15707

Кратки характеристики:

  • тип: Широкоъгълен варио обектив, предназначен за видео заснемане
  • съвместим с: Canon EF/EF-s байонет
  • фокусно разстояние: 18-80mm
  • светлосила: Т4.4
  • брой ламели: 9
  • минимално предметно разстояние: 50см.
  • резба за филтри: 77мм.
  • размери: 94x106.7мм.
  • тегло: 1200гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • тип: Широкоъгълен варио обектив, предназначен за видео заснемане
  • съвместим с: Canon EF/EF-s байонет
  • фокусно разстояние: 18-80mm
  • светлосила: Т4.4
  • брой ламели: 9
  • минимално предметно разстояние: 50см.
  • резба за филтри: 77мм.
  • размери: 94x106.7мм.
  • тегло: 1200гр.
Пълни характеристики
Характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

при Super 35mm CMOS (1,53x)

Ламели на диафрагмата

9 броя

Максимална светлосила

T4.4

Минимално предметно разстояние

50 см.

Автофокусен мотор

Да

Стабилизация

Оптична

Резба за филтри

77 мм

Покритие на сензора

Super35/APS-C

Други Нагоре
Байонет

Canon EF

Цвят

Черен

Размер

94x106.7мм

Тегло

1200 гр.

Други Нагоре
За байонет

Canon EF / EF-s

Варио фокусно разстояние

18-80mm

Професионална оптика за видеографи

От кино и документални филми до заснемане на сватби и фирмени видеоматериали – Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (компактен моторизиран кинообектив) е разработен, за да отговори на нуждите както на професионалните оператори, така и на напредналите любители видеографи. С мощно 4,4x оптично увеличение и 18–80 mm фокусно разстояние този обектив е перфектен за всекидневна употреба – тежи само 1,2 kg, но включва прецизно моторизирано управление на вариото и фокуса за професионален изглед и усещане на всички ваши записи. 

 

Всички предимства на EF гнездото

Предназначен за работа с DSLR фотоапарати с EF байонет на Canon и съвместими кинокамери със сменяеми обективи, компактният моторизиран кинообектив се възползва от богатата гама функции на EF байонета на Canon, като предлага 3 режима за стабилизиране на образа и изключително бързо автоматично фокусиране. Мощната Dual Pixel CMOS система за автоматично фокусиране означава, че можете бързо и точно да фокусирате само с едно натискане на бутон, а функцията за непрекъснат автофокус ви позволява да проследявате обекта, без да губите фокуса. Корекцията на винетирането осигурява равномерна яркост в цялата площ на кадъра, като обективът и фотоапаратът поддържат непрекъсната комуникация помежду си – от получаване на метаданни от обектива за по-лесна последваща обработка до това да можете да изберете „T“ число или „F“ число чрез дисплея на фотоапарата си. 

 

Красив ефект "боке"

Една от отличителните черти на доброто видео е дълбочината на рязкост, която привлича погледа и фокусира вниманието на зрителя върху обекта. Постигането на перфектен ефект "боке" е лесно – компактният моторизиран кинообектив на Canon използва диафрагма с 9 елемента, осигуряваща красиво разфокусиране на светлинните източници, което ще открои творчеството ви сред останалите.

 

Намалено "дишане" на фокуса

Използването на обективи за фотография във видеопроекти означава, че "дишането" на фокуса може да е проблем. "Дишането" на фокуса е едва доловима промяна на зрителния ъгъл на обектива при промяна на фокуса, но като специализиран обектив за видеография компактният моторизиран кинообектив на Canon е разработен така, че да се намали "дишането" на фокуса и колебанията на зрителния ъгъл.

 

Оптика с 4K качество

Компактният моторизиран кинообектив на Canon е готов за бъдещето. Инженерите на Canon гарантират, че неговата разделителна способност е прецизна – от средата на образа до ръба, докато неговата честотно-контрастна характеристика (MTF) е оптимизирана да отговаря на изискванията на 4K кинокамерите. С намалена хроматична аберация и баланс на цветовете, съответстващ перфектно на други обективи Canon Cinema EOS, компактният моторизиран кинообектив на Canon осигурява невероятно качество на изображението – независимо дали снимате 4K, или HD видео.

 

Опционна ръкохватка за управление на вариото ZSG-C10

Разработена специално за компактния моторизиран кинообектив на Canon, предлаганата като опция ръкохватка за управление на вариото Canon ZSG-C10 създава напълно нови възможности за снимане, като предлага невероятно гладко дистанционно управление на вариото и контрол на функцията "AF при единичен кадър". Свързана към тялото на обектива чрез кабел (конектор с 20 извода), ZSG-C10 може да се монтира към обектива и да се използва за удобно снимане от рамо или да се свали от обектива и да се държи в ръка. ZSG-C10 включва лесен за управление кобиличен превключвател за вариото, бутон за старт/стоп на записа, бутон за AF при единичен кадър и регулируем ъгъл на ръкохватката за оптимално удобство.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      8 949.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      8 949.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация