Вашата количка е празна!
Меню
Код: 17133 SKU: MMCM0003002N Арт. № F051SF

Кратки характеристики:

  • Тип обектив: Широкоъгълен макро обектив
  • Съвместимост (байонет): 35mm Sony (E)
  • Фокусно разстояние (35mm еквивалент): 24 mm
  • Макс. светлосила: f/2.8
  • Мин. разстояние за фокусиране: 11.94 см
  • Макро: 0.5x (1:2)
  • Резба за филтри: 67 мм
  • Размери: 73 x 63.5 мм
  • Тегло: 215 грама
  • +2 години допълнителна гаранция (след регистрация)
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • Тип обектив: Широкоъгълен макро обектив
  • Съвместимост (байонет): 35mm Sony (E)
  • Фокусно разстояние (35mm еквивалент): 24 mm
  • Макс. светлосила: f/2.8
  • Мин. разстояние за фокусиране: 11.94 см
  • Макро: 0.5x (1:2)
  • Резба за филтри: 67 мм
  • Размери: 73 x 63.5 мм
  • Тегло: 215 грама
  • +2 години допълнителна гаранция (след регистрация)
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 36 месеца
Цена:
520.00
  лв
Тип обектив Нагоре
Характеристики

f/2.8 или по - светли

Варио / Твърди

Твърди обективи

Според фокусното разстояние

Широкоъгълни обективи

Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

24 мм

Оптична схема

10 елемента в 9 групи

Ламели на диафрагмата

7 броя

Максимална светлосила

f/2.8

Минимална светлосила

f/22

Зрителен ъгъл

84° 4'

Минимално предметно разстояние

11.94 см

Увеличение

0.5х

Стабилизация

Оптична

Резба за филтри

67 мм

Покритие на сензора

35mm ( Full frame ) (кроп фактор 1.0x)

APS-C (за кроп сензор) (кроп фактор 1.5x)

Други Нагоре
Байонет

Sony FE

Размер

73 x 63.5 мм

Тегло

215 гр.

Други Нагоре
Фиксирано фокусно разстояние

24mm

Серия на обективите

Tamron Di III

 

Фиксирана фокусна дължина, която разширява творческото виждане
Tamron разшири гамата си обективи с три нови обектива с фиксирано фокусно разстояние за безогледални фотокамери на Sony (серия 7 и 9) с „Лайка“ формат матрица съответно: 20 mm F / 2.8 Di III OSD M1: 2 (модел F050), 24 mm F / 2.8 Di III OSD M1: 2 (модел F051) и 35 mm F / 2.8 Di III OSD M1: 2 (модел F053). 24-милиметровите и 35-милиметровите обективи ще бъдат налични на 20 ноември, а 20-те ще бъде налични през януари 2020 г.

При трите нови обектива се запазва тенденцията за компактност, както и удобството всички те да са на филтърна резба 67, спестявайки по този начин инвестирането в различни по размер филтри. Отговарят на най-новите възможности на Sony камерите като Fast Hybrid AF и Eye AF и в същото време предлагат защита от прах и влага, а благодарение на Fluorine Coating на челната леща ще бъдат максимално предпазени от вредното въздействие на попаднали пръстови отпечатъци.

Максималната им светлосила от 2.8 диафрагма, както и безпрецедентното за класът им увеличение 1:2, могат да направят тези обективи неразделен спътник на фотографите търсещи високо качество на изображението и възможност за макро фотография от широк до среден зрителен ъгъл.

LD (Low Dispersion)
Оптичен елемент за по-голяма острота на изображението и корекция на хроматичната аберация.

Къса фокусна дистанция за снимки от още по-близо

Обективите могат да фокусират много близо. Минимално разстояние на обекта за 20 мм, 24 мм и 35 мм е съответно 11; 12 и 15 сантиметра. Плюс това, максималното съотношение на увеличение и за трите е 1: 2. Това позволява на потребителите да създават композиции, подчертаващи перспективата (по-близките обекти са по-големи, а отдалечените – по-малки) и които са уникални за широкоъгълните обективи и е една от най-желаните спецификации. Постига се по-драматично композиране, а освен това се получава по-размит заден фон.

Леки и компактни за повече мобилност
С тегло от около 221 грама за 20 мм (Модел F050), 215 грама за 24 мм (Модел F051) и 210 грама за 35 мм (Модел F053), обективите са изключително леки, което позволява на фотографите да не размишляват върху дилемата да дали ги носят винаги със себе си, заедно с другите обективи от леката безогледална серия на Tamron като 28-75 мм F / 2.8 (модел A036) стандартно увеличение или 17-28 мм F / 2.8 (модел A046) ултра широкоъгълно увеличение.

Като доказателство за тяхната компактност, и трите нови обектива разполагат със същия диаметър на филтъра 67 мм. Това значително намалява разходите при работа с PL, ND и други филтри. Дори предните капачки на обективите са с еднакъв размер, което спестява търсенето на точната капачка при смяна на обективи. Тези функции се комбинират за създаване на изключително удобна и мобилна система, в удобство на професионалните фотографи.

И трите обектива са с една и съща дължина – 64 милиметра. Постигайки отличен баланс с Sony E-mount камери, тези компактни обективи използват система за удължаване на предните елементи, но са проектирани да поддържат една и съща външна дължина по време на фокусиране. Тоест фокусиращият преден лемент се разтяга, но остава в рамките на корпуса на обектива. Следователно има по-малка вероятност случайно да влезете в контакт с обект по време на снимките отблизо. Ръчното фокусиране е по-лесно, тъй като фокусният пръстен е разположен към предната част на лещата, в естествен обхват на палеца и показалеца.

OSD система за още по-тиха работа
Системата за задвижване на фокуса използва OSD (Optimized Silent Drive) мотор, за да гарантира тиха работа. В сравнение с конвенционалните видове автоматичен фокус с вградени постояннотокови мотори, Tamron успя да намали значително шума от задвижването, както и значително да подобри производителността и скоростта на автофокус. По-ниското ниво на околния шум със сигурност ще бъде оценено от видео потребителите. Като цяло, тази серия обективи осигурява превъзходна точност на автоматичен фокус за точно фокусиране дори и при снимане на движещи се обекти, както и изключителна точност и възможност за проследяване.

Универсална съвместимост с камерите на Sony
И трите нови обектива на Tamron са съвместими с много от усъвършенстваните функции, специфични за безогледалните фотокамери Sony. Те включват следното: -Fast Hybrid AF; Eye AF; директен ръчен фокус (DMF); корекция на оптични недостатъци в камерата (shading, chromatic aberration, distortion); възможност за firmware обновяване през камерата.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      520.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      520.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Обектив Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M 1:2 за Sony E

Предна капачка

Задна капачка

Сенник