Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12740

Кратки характеристики:

  • товароносимост 1.5кг
  • максимална височина 131см
  • минимална височина 39см
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • товароносимост 1.5кг
  • максимална височина 131см
  • минимална височина 39см
Пълни характеристики
Характеристики Нагоре
Товароносимост

1.5кг

Максимална височина

131см

Максимална височина без вдигната централна колона

103см

Дължина в прибрано състояние

39.8см

Минимална височина

39см

Тип заключване на краката

С щипки

Секции на краката

4 секции

Резба

1/4"

Материал

Алуминий

Калъф в комплекта

Да

Тегло

0.816кг

Други Нагоре
Цвят

Черен

Compact Light е най-лекият статив в гамата на Manfrotto и се явява връзка между мини стативите(Pixi) и пълноразмерните стативи. Проектиран за употреба с компактни фотокамери и благодарение на своето ниско тегло и малък размер, статива може да бъде винаги с вас. Окомплектован с вградена(несменяема) ябълковидна глава с бърза настройка на позицията.
Статива е подходящ освен за компактни фотокамери, така и за всякакви устройства с тегло до 1.5kg, като например iPhone® (с Manfrotto KLYP+). Ако го използвате с DSLR от начален клас, препоръчваме употребата само със стандартния китов обектив(например 18-55mm).
Ако притежавате Sony NEX 5R/5T или подобна камера с много малка площ за захващане на статив, ще трябва използвате включеният в комплекта адаптер.
Статива е окомплектован с чанта. За да запазите покритието и оригиналният цвят, препоръчваме да почиствате статива с бяла гума за триене на молив. Използването на вода или други почистващи течности, може да нарани повърхностното покритие.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Калъф за статив