Вашата количка е празна!
Меню
Код: 2990 SKU: MMAC0013515N Арт. № 30405

Кратки характеристики:

  • диаметър на работната повърхност: 105 см
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • диаметър на работната повърхност: 105 см
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
Цена:
41.00
  лв
Тип

Отражателен

Повърхности

бяла

Тегло

380 гр

Размер

диаметър на работната повърхност: 105 см, дължина в сгънат вид: 69 см, диаметър на дръжката: 8 мм

Белите отражателни чадъри създават равномерно и меко осветление.

Предназначени са за използване с практически всички модели студийни и ръчни светкавици, както и с някои видове халогенно, диодно и флуоресцентно осветление.

За работа със студийни светкавици се използва стандартен рефлектор (обикновено влиза в комплекта на светкавицата), който насочва светлинния поток към чадъра.

За работа с ръчни светкавици се използва специален държач, който позволява чадърът и светкавицата да бъдат поставени на статив.

За работа с флуоресцентни фотолампи чадърът се монтира на дърчач или рефлектор с фасунга.

100-110 см е най-разпространеният размер чадър в общата фотографска практика. Белият отражателен чадър се използва за постигане на меко ключово (рисуващо) осветление в портретната фотография, както и за запълващо осветление. Може да се използва успешно и за създаване на равномерно осветление при репродуциране на плоски оригинали и при "избелване" на студийни фонове. Намира добро приложение и при бюджетните решения за заснемане на видео.

Чадърите са лесни за прянасяне и съхранение, бързо се привеждат в работно състояние. Това ги прави удобни за фотографите, които често използват осветление извън студиото си.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв
  • Бял отражателен чадър 105 см